Garderobedøre med
uanede valgmuligheder

Vi hjælper dig med at få de perfekte garderobedøre

Forkæl dig selv med en skræddersyet garderobedør

Du kan helt frit vælge design af din garderobedør efter egen smag – med kombinationer af spejle, glas og dekorative plader med eller uden stænger. Kun fantasien sætter grænser hos os.

Vi tilbyder:

  • Gratis kontrolmåling
  • Skydedøre/skydelåger
  • Indbygget og fritstående garderober

Kvalitet der kan betale sig

Hos Garderobemanden tilbyder vi god service og ekspertise samt produkter af allerhøjeste kvalitet. Med en garderobedør af høj kvalitet vil du være tilfreds mange år fremad. Du kan få fremstillet din skydedøre efter specialmål for at udnytte rummet optimalt. Vores skandinaviske design har fokus på minimalisme og sort/hvid indretning. Vi har dog altid mulighed for at sprøjtemaler din garderobedør ud fra en specifik farvekode.

Vi ved hvor stor forskel der er på behovet i en garderobe. Derfor har vi et bredt garderobedør sortiment, så du altid kan finde noget, der matcher dine ønsker. Vi dækker ethvert behov, uanset om du skal have indbygget eller fritstående garderobeskab.

Skydedøre med fokus på dit behov

Det er vigtigt for os, at du kommer i fokus. Derfor sørger vi for at kvaliteten altid er helt i top. Udover skandinavisk design får du, med skydedøre fra hos, tyskproducerede kvalitetsdele. Endvidere er vores priser altid skruet i bund, da vi mener, at alle bør have råd til god kvalitet. Vi er eksperter i skydedøre med lang levetid. Derfor kan vi give livstidsgaranti på flere af vores dele.

Vi har struktureret en simpel og effektiv produktionsproces, så du hurtigt kan få leveret dine skræddersyede garderobedøre efter mål. Vores eksperter har mange års erfaring med at transformere dine ønsker til virkelighed. Ligeledes har vores medarbejdere opbygget en bred vifte af viden inden for materialer, design og meget mere. Således er du altid i trygge hænder hos os.

Få en gratis kontrolmåling

Lyder vores løsninger som noget for dig? Vi tilbyder skydedøre efter mål. Du får gratis kontrolmåling, ved køb af en garderobe eller garderobedør. Du kan også prøve at tegne din nye garderobe i vores tegneprogram.

Fang os på telefon 61 71 09 03, e-mail info@garderobemanden.dk eller udfyld vores kontaktformular her. Så giver vi et uforpligtende tilbud.

Lad dig inspirere af vores designfronter. Skræddersy din egen garderobe, dit design og dine mål. Her er mulighederne uendelige.

Med over 20 forskellige fyldninger kan du kombinere og designe dørene, som passer til dit rum. Alle dørene leveres med afsporingssikring, dobbelte hjul oppe, sikkerhedsfolie bag på spejl og glas, og op til 20 års garanti.

Vi hjælper dig med alle dine garderobeudfordringer. Og vi er eksperter i skydedøre til skråtag. Det er ikke altid lige let at indrette med skråtag, men hos Garderobemanden er vi efter mange år i branchen blevet eksperter i dette.

Uanset om loftet erlavt og hældningen er stejl, har vi altid en løsning. Om det er på loftet, under trappen eller i overetagen, hjælper vi dig med at udnytte alle rum – alt dette til en god pris. Hos os er det ikke dyrt at få din garderobe akkurat, som du vil.

Fyldningsdøre døre leveres i malet MDF. MDF er en træfiberplade tilvirket af 100 procent nåletræ og lakeret med flere strøg miljømaling, noget der gør den meget solid og miljøvenlig.
Dørene leveres i flere designs og kombinationer. Dette giver et klassisk, smukt og rent udtryk.

Sprosser

Sprosser for skydedøre

sprosser grafik 2

Sprosser for New York

sprosser grafik

Bold

Bold er en ekstra kraftig profil! Bold profilen skaber et mere solidt indtryk end vores andre modeller. Dørene kan leveres enten med eller uden sprosser. Bold fåes i farverne sort, sølv og hvid.

Pacific

Vores mest solgte model! Pacific giver dit hjem et elegant udtryk. Dørene kan leveres enten med eller uden sprosser. Pacific fåes i farverne sort, sølv og hvid.

Deco

Deco er ideelt til dig som ønsker et minimalistisk og stilrent udtryk. Deco fåes i farverne sort, sølv og hvid.

stålbjælker i grå, hvid og sort

New York

Skillevægge i New York stil har en kraftig ramme og giver et vildt udtryk. New York kan leveres i sort.

stålbjælke

Hvorfor vælge Garderobemanden?

For at skabe orden er en god indretning nødvendig. Vi har solide møbelindretninger som kan tilpasses til alle løsninger. Vi leverer altid vores produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Du har også mulighed for at sidde hjemme i din egen stue og tegne din nye drømmegarderobe, med vores tegneprogram, det er SÅ enkelt.

Vi giver desuden livstidsgaranti på vores hjul – garantien gælder alle vors døre med ALU profiler.

Følg os på de sociale medier

Følg os på Instagram eller Facebook og få inspiration til dit nye garderobeskab eller kurvesystem.