Indretning

Vi skræddersyer produkterne efter dine behov

Indretningen

Lad dig inspirere af alle vores indretningsmuligheder. Vi har både Garderobeindretninger, Walk-In, og Indretningspakker. Skræddersy din egen garderobe med dit eget design og dine mål. Hos os er mulighederne uendelige. Så børst støvet af tommestokken, tag mål, og tegn din drømmegarderobe i vores tegneprogram i dag.

Garderobeindretning

Garderobemanden Møbelindretning er indretningen for dig, som ønsker stil, kvalitet og funktionalitet i garderoben, på køkkenet, vaskerummet eller i skuret. Denne indretning kommer i hvid eller sort og passer derfor til alle rum. Byg din personlige garderobe med komponenter af højeste kvalitet. Skufferne er kraftige, med solide skinner, fuldudtræk og softclose. Her kan du tilpasse indretningen til din personlige stil.

Garderobemanden Møbelindretning kan enkelt kombineres med Norscan® Roller Serien. Trådkurve, skohylder og buksehænger kan enkelt monteres på skinnerne i møbelindretningen.

Walk-In

Vi skræddersyr walk-in closet efter dine behov. System og orden i garderoben er nok en drøm for de fleste. At have oversigt over sit tøj er praktisk i en hektisk hverdag. Walk-in garderober giver dig en bedre oversigt over dit tøj, praktisk opbevaring og bekvemmelighed i påklædningsrushet om morgenen.

Udnyt rummet effektivt, og få mest mulig ud af den plads du har. Vi har et bredt udvalg af både skydedøre og indretning. Af indretning kan du vælge mellem hylder, skuffer, hæng, skohylder, buksehænger og flere typer trådkurve. Kontakt os idag for at få inspiration, ideer og råd om hvordan vi kan hjælpe dig med din drømmegarderobe!

Du er altid i fokus hos os

Garderobeskabe kan være meget forskellig, afhængigt af dine behov og livssituation. Derfor vil et standard garderobeskab sjældent være optimalt, når det kommer til en overskuelig hverdag. Ved at designe din egen garderobe sikrer du, at alle dine behov og ønsker bliver opfyldt. Ligeledes vil det være med til at optimere din dagligdag når det kommer til overblik og tilgængelighed i garderoben. Du har således nemmere ved at undgå rod og stressede situationer.

Udover de praktiske fordele, så giver et skræddersyet garderobeskab også mange muligheder for at få det perfekte design og tema. Vi sørger for at du har fuld frihed til at vælge farver, design og størrelsen på dit garderobeskab. Endvidere tilbyder vi gratis kontrolmåling, ved køb af garderobe, i dit eget hjem.

Få en gratis kontrolmåling

Kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt os endelig. Vi tilbyder gratis kontrolmåling på ved bestilling af garderobe. Ring på telefon 61 71 09 03, skriv til e-mail info@garderobemanden.dk eller udyld vores kontaktformular på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!