New Yorker skillevægge i glas

Skal du bruge New Yorker skillevægge?

Skab det look du søger med unikke skillevægge

Hos Garderobemanden er vi specialister i at lave New Yorker skillevægge, der matcher vores kunders ønsker og behov. Vi sørger for en unik løsning, der tager udgangspunkt i dig og dit projekt. En skillevæg i glas kan være med til at skabe præcist det look, du søger. Man får fornemmelsen af et stort rum samtidig med, at lokalet bliver opdelt.

Vi benytter kun de bedste materialer på markedet, så vi kan garantere dig et resultat af højeste kvalitet. Vores dygtige fagfolk sørger for opsætningen, så du får et smukt resultat, der holder i mange år fremover. Vi har fokus på de små detaljer, da vi mener, de tilsammen giver det bedste resultat.

Fokus på den gode kunderelation

Alle vores kunder modtager samme gode service. Vi tilbyder at komme ud til en gratis kontrol opmåling, så du er sikret et perfekt resultat, der passer perfekt til din bolig. Vi møder altid kunderne med et smil og ydmyghed overfor opgaven. Vi har fokus på kvalitet og din tryghed. Vi sørger derfor altid for, at du har et godt overblik over processen, så du ved, præcist hvad du betaler for.

Indel rummet uden, at det kommer til at virke mindre med smarte New Yorker skillevægge i glas. Det virker også rigtig godt som vægge til f.eks. mødelokaler eller andet på arbejdspladsen.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal du bruge New Yorker skillevægge? Tøv ikke med at kontakt os. Vi finder en løsning, der matcher dig og dine ønsker. Vores dygtige fagfolk står klar til at rådgive dig, så du får et overblik over, hvilke muligheder der ligger i dit projekt.

Du kan kontakte os på telefon 61 71 09 03 eller på mail info@garderobemanden.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på de sociale medier

Følg os på Instagram eller Facebook og få inspiration til dit nye garderobeskab eller kurvesystem.

Hvorfor vælge Garderobemanden?

For at skabe orden er en god indretning nødvendig. Vi har solide møbelindretninger som kan tilpasses til alle løsninger. Vi leverer altid vores produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Du har også mulighed for at sidde hjemme i din egen stue og tegne din nye drømmegarderobe, med vores tegneprogram, det er SÅ enkelt.

Vi giver desuden livstidsgaranti på vores hjul – garantien gælder alle vors døre med ALU profiler.