Om os

Hvem er Garderobemanden?

Hvad skal du lægge vægt på som kunde?

Vores erfaring fortæller, at der er èn ting, du som kunde skal være specielt opmærksom på. Selve døren, det du ser som spejl, plade, ramme – om den er lavet af aluminium, stål eller andet – forårsager meget sjældent problemer. Vi sælger tusindvis af spejle hvert år, men der knuses ikke så meget som ét om året. Derimod er det, det du ikke ser, som er afgørende; nemlig trinser og hjul, dvs.: de bevægelige dele. Her ser vi, at flere tilbyder både 10 og 20 års garanti. Det er jo fint i salgssammenhæng, men hvad hvis butikken, du handler med, ikke findes, når du behøver et nyt hjul?

Livstidsgaranti

Vi giver dig livstidsgaranti på trinser og hjul, 30 års garanti mod funktionsfejl på Norscan-produkter og købelovens 2 års garanti på alle andre produkter.
Vores forretninger har mange besøg af folk som har købt hus med en eller anden type garderobe, som desværre kører dårligt, eller hopper af skinnen. Fronten er altså helt fin at se på, men fungerer ikke, eller fungerer dårligt på grund af hjulene.

Garderobemanden-kvalitet er vores nye kvalitetsstempel som fortæller dig at dette er et højkvalitetsprodukt. Vi har valgt at satse på de bedste: Norscan®, og Raumplus®. Norscan®, som er norskproduceret kvalitetsindretning, Raumplus® som er verdensledende solid tysk kvalitetsleverandør af rammer, skinner og hjul.
Med sådanne solide leverandører i ryggen, kan vi fokusere 100% på dig som kunde.

Hvordan klare det umulige?

Vi besidder bred erfaring fra alle led i værdikæden, helt fra produktion til installation hos vores kunder. Dette gør, at vi hele tiden søger optimal flow fra først til sidst. Enhver omkostning som ikke tilfører værdikæden noget positivt, tillades ikke, eller holdes på et absolut minimum. Dette bevidste og omhyggelige arbejde skal sikre vore kunder et altid godt køb, uden at det bliver på bekostning af kvalitet og tryghed.

Butik-konceptet Garderobemanden

Garderobemanden er et butik-koncept og det er ejet af Garderobemanden ApS. Vi har over 25 års erfaring i branchen. Vores målsætning er at sælge markedets mest attraktive mærkevarer til absolut laveste pris.

Følg os på de sociale medier

Følg os på Instagram eller Facebook og få inspiration til dit nye garderobeskab eller kurvesystem.

Hvorfor vælge Garderobemanden?

For at skabe orden er en god indretning nødvendig. Vi har solide møbelindretninger som kan tilpasses til alle løsninger. Vi leverer altid vores produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Du har også mulighed for at sidde hjemme i din egen stue og tegne din nye drømmegarderobe, med vores tegneprogram, det er SÅ enkelt.

Vi giver desuden livstidsgaranti på vores hjul – garantien gælder alle vors døre med ALU profiler.