Garderobeskab efter dine behov

Garderobeskab tilpasset din hverdag og livssituation

Få et skræddersyet garderobeskab

Vi er specialiserede inden for skræddersyede garderobeskabe. Du får hjælp af vores eksperter til at designe det perfekte garderobeskab. Alle vores løsninger er af topkvalitet til konkurrencedygtige priser.

Fordele ved et garderobeskab hos os

Garderobeskabe kan være meget forskellig, afhængigt af dine behov og livssituation. Derfor vil et standard garderobeskab sjældent være optimalt, når det kommer til en overskuelig hverdag. Ved at designe din egen garderobe sikrer du, at alle dine behov og ønsker bliver opfyldt. Ligeledes vil det være med til at optimere din dagligdag når det kommer til overblik og tilgængelighed i garderoben. Du har således nemmere ved at undgå rod og stressede situationer.

Udover de praktiske fordele, så giver et skræddersyet garderobeskab også mange muligheder for at få det perfekte design og tema. Vi sørger for at du har fuld frihed til at vælge farver, design og størrelsen på dit garderobeskab. Endvidere tilbyder vi gratis kontrolmåling, ved køb af garderobe, i dit eget hjem.

Du er altid i fokus hos os

Det er vigtigt for os, at du er førsteprioritet gennem hele processen. Vi har derfor skabt det perfekte team af eksperter til at hjælpe dig med design og produktion af dit garderobeskab. Vi står ligeledes til rådighed med professionel rådgivning og ekspertise, hvis du skulle have spørgsmål eller ændringer vedr. din garderobe.

Vi har skabt en effektiv og innovativ produktionsproces, som gør det muligt for os at holde kvaliteten i top og samtidig være en af markedets billigste. Vi er ligeledes i stand til at udføre hurtig levering af dit skræddersyede garderobeskab, så du hurtigt kan komme i gang med opsætningen. Du kan også selv tegne din nye garderobe i vores tegneprogram.

Vi har fokus på minimalistisk skandinavisk design og tilbyder både sort og hvid indretning af skabet. Med vores kurvesystemer kan du også indrette dit skab lige som du har brug for. Skulle du have lyst til andre farver på dine skabsdøre, kan vi også sprøjtemale dine garderobedøre ud fra en given farvekode. Kun fantasien sætter grænser.

Få en gratis kontrolmåling

Kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt os endelig. Vi tilbyder gratis kontrolmåling ved bestilling af garderobe. Ring på telefon 61 71 09 03, skriv til e-mail info@garderobemanden.dk eller udyld vores kontaktformular på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på de sociale medier

Følg os på Instagram eller Facebook og få inspiration til dit nye garderobeskab eller kurvesystem.

Hvorfor vælge Garderobemanden?

For at skabe orden er en god indretning nødvendig. Vi har solide møbelindretninger som kan tilpasses til alle løsninger. Vi leverer altid vores produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Du har også mulighed for at sidde hjemme i din egen stue og tegne din nye drømmegarderobe, med vores tegneprogram, det er SÅ enkelt.

Vi giver desuden livstidsgaranti på vores hjul – garantien gælder alle vors døre med ALU profiler.