Kurvesystem for unik indretning

Et stilrent kurvesystem der gør hverdagen nemmere

Find det perfekte kurvesystem

Hos Garderobemanden kan du få et kurvesystem, der matcher netop dine behov. Med et hav af forskellige kombinationer og designs, har vi helt sikkert en løsning, som du vil elske. Vores kurvesystem kan fås alene eller som en del af dit garderobeskab.

Skandinavisk design

Vi går op i at skabe stilrent design, som ikke går af mode. Ligeledes sørger vi for at kvaliteten er helt i top, så dit kurvesystem vil holde mange år fremad. Derfor er det også vigtigt, at du får en tilpasset løsning, som vil opfylde dine behov i hverdagen. Med en løsning hos os kommer du således et skridt tættere på den perfekte garderobe.

Hos os kan du vælge mellem vores store udvalg af minimalistiske kurve. Vores kurvesystem fås i følgende farver:

  • Hvid
  • Antracit grå/sort

Vores kurve fås i tre forskellige bredder:

  • 45cm
  • 55cm
  • 75cm

Høj kvalitet til en god pris

Fos os er det vigtigt, at dine behov er i fokus. Vi sørger derfor altid for at kvaliteten er i toppen. Vi har struktureret vores sortiment og produktionsproces med effektivitet i fokus. Således er det muligt for os, at give dig den bedste kvalitet på markedet og samtidig skrue prisen ned i bund.

Vores eksperter undersøger hele tiden markedet for flotte nye materialer, produkter og designs, som matcher vores høje standard for kvalitet. Vi er derfor altid på forkant med nye og unikke produkter, der ikke findes ret mange steder. Ligeledes har vores medarbejdere mange års erfaring med ekspertise og design inden for garderober. Derfor kan du trygt overlade produktionen af din drømmegarderobe til os. Du skal blot bringe dine ønsker og behov på banen.

Få en gratis kontrolmåling

Lyder vores kurvesystemer interessante? Vi har også skræddersyede løsninger inden for garderobeskabe og garderobedøre. Kontakt os endelig med dine ønsker og ideer. Vi kommer også gerne ud og foretager en gratis kontrolmåling i dit hjem, ved køb en af en ny garderobe.

Ring på telefon 61 71 09 03 eller skriv en mail til info@garderobemanden.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Følg os på de sociale medier

Følg os på Instagram eller Facebook og få inspiration til dit nye garderobeskab eller kurvesystem.

Hvorfor vælge Garderobemanden?

For at skabe orden er en god indretning nødvendig. Vi har solide møbelindretninger som kan tilpasses til alle løsninger. Vi leverer altid vores produkter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Du har også mulighed for at sidde hjemme i din egen stue og tegne din nye drømmegarderobe, med vores tegneprogram, det er SÅ enkelt.

Vi giver desuden livstidsgaranti på vores hjul – garantien gælder alle vors døre med ALU profiler.